Het park

Eten & drinken

Boost je gezondheid in de culinaire zone van Sparkx

Energie tanken na je sportieve prestaties? In de culinaire zone van Sparkx verwennen we je smaakpapillen én je gezondheid. Bij ons op het menu: lekkere en gezonde producten. Klinkt duur? Think again! Bij Sparkx zijn gezonde maaltijden, snacks en drankjes net goedkoper dan ongezonde alternatieven.

Toch zin in een guilty pleasure? Die zijn er ook. Om van te genieten met volle teugen en zonder schaamte. Je werkt die extra calorieën er in no-time terug af in één van de attracties.

Kom je niet om te sporten, enkel om te proeven van al het lekkers? Ook dan ben je heel welkom.

Eet gezond bij Eeetwell

Sparkx heeft een eigen Eeetwell. Dit foodconcept brengt het beste van de natuur op je bord. Duurzaam geproduceerd, gezond en seizoensgebonden.

Samen met Eeetwell willen we ons steentje bijdragen aan jouw gezondheid en die van onze planeet. Want elke voedingskeuze die je maakt heeft een impact op je levensstijl, lichaam en de wereld om je heen.

Gezond en duurzaam eten was nog nooit zo lekker. Proef de pure smaak van de natuur met onze knapperige salades, romige smoothies en opkrikkende proteïneshakes.

Les je dorst in onze Sportbar

Grote dorst? Of een kleine honger? In onze Sportbar proef je de lekkerste dranken en snacks die je prestaties de hoogte in knallen. Gezond genieten: check!

Zin om te zondigen na een zweetsessie? We got your back. Schuif je benen onder tafel en puf uit met een zakje popcorn en een verfrissend drankje. Dat heb je verdiend na die topprestatie!

Ontdek onze drankkaart

Je volgende groepsuitstap?

Bereid nu al je uitstap voor!