Over Sparkx

Over ons

Vijf ondernemers, één vonk

Het verhaal van Sparkx? Dat begint met een vonk. Een vonk van inspiratie.

Hoe mooi zou het zijn als jong en oud, vrienden en familie, ervaren en onervaren sporters, samenkomen onder één dak? Dat vragen wij ons af. Wij? Dat zijn vijf jonge Belgische ondernemers. We slaan de handen in elkaar. De vonk? Die is er meteen. En Sparkx ziet het levenslicht.

Sporten op elk niveau met de hulp van technologie

Bij Sparkx is sporten fun. Ongeacht je niveau. Het voordeel van technologie? Je past de moeilijkheidsgraad van een heleboel attracties aan in een-twee-drie. Afhankelijk van wie er meedoet.

Racen met je dochter op de klimmuur? Een wedstrijdje Japanse trefbal met bomma en bompa? Scheuren in de formule 1-wagen met je collega? Sparkx is uniek, want het creëert een laagdrempelige én opwindende sportomgeving.

 

36 attracties en meer dan 50 sporten

Alles geprobeerd op sportief vlak? Think again. Bij Sparkx proef je op één plaats van meer dan 50 verschillende sporten, verspreid over onze 36 attracties. Hoe fijn zou het zijn om je nieuwe lievelingssport te ontdekken – ongeacht je leeftijd? En die dan blijft beoefenen, ook buiten Sparkx?

Bij Sparkx probeer je ook extreme sports uit. Zonder dat je daarvoor een vliegticket moet boeken of halsbrekende toeren moet uithalen. Wat dacht je van alpineskiën, diepzeevissen of paragliden? Bij Sparkx kan het allemaal.

Je volgende groepsuitstap?

Bereid nu al je uitstap voor!

Plan je bezoek

Klaar om samen met je vrienden, familie en collega’s intense momenten te beleven? Bezoek Sparkx en laat de vonk overslaan.

Koop tickets