Terug naar overzicht Swing erop los!

Golf

De hypermoderne golfsimulator van Sparkx katapulteert je naar de meest iconische golfbanen ter wereld. Pak een club en geniet van het uitzicht.


  • Personen 1
  • Intensiteit actief
  • Interactiviteit analoog met gamification
  • Gameplay individueel, multiplayer (om de beurt)


Swing erop los!

Heerlijk ontspannen terwijl je je concentratievermogen traint? Hoog tijd voor een potje golf! Swing erop los met onze hypermoderne golfsimulator. Die brengt je golfballetje automatisch terug en past je afslagplaats aan aan de hellingsgraad van het terrein. Klaar om je te laten katapulteren naar de meest iconische golfbanen ter wereld? Pak een club en geniet van het adembenemende uitzicht.

Finetune je handicap

Gewoon plezier maken in de ‘Parents vs. Kids’-challenge? Of toch liever je handicap finetunen? Het kan allemaal met de golfsimulator van Sparkx. De innovatieve golftechnologie neemt je swing onder de loep en filmt je prestaties. Zo analyseer je elke slag en word je binnen de kortste keren een echte golfpro!

Join de Sparkx-club!

Sparkxen, dat is energie tanken en je te pletter amuseren. Iedereen vindt hier zijn ding. Makkelijk of uitdagend. Samen of alleen. Kijk snel welke activiteiten jou van je sokken blazen.

Rolstoelgebruikers

Niet geschikt voor rolstoelgebruikers

Zwangere vrouwen

Toegankelijk

Gewicht

Geen beperkingen

Lengte

Vanaf 1,10 meter