🏆 Maak kans op een Season Pass 🏆

BK Virtueel Biatlon

Betreed de wereld van virtueel avontuur en sportieve uitdagingen

BK Virtueel Biatlon

Stap in de schijnwerpers en ervaar de opwinding van het biatlon zoals nooit tevoren, allemaal binnen handbereik in ons state-of-the-art indoor sportainment park. Dit is jouw kans om je vaardigheden te testen en je innerlijke biatlonkampioen te ontdekken!

🎿 Langlaufen als een professional
Neem plaats op ons innovatieve langlauftoestel en maak de perfecte beweging. Voel de adrenaline terwijl je virtueel door de sneeuw raast op het grote scherm voor je.

🎯 Trefzekerheid op de schietstand
Aan de schietstand wacht de ultieme uitdaging. Houd het biatlongeweer vast, richt zorgvuldig en laat je scherpschuttersvaardigheden zien terwijl je vijf perfecte treffers probeert te scoren op de virtuele doelen. Concentratie en precisie zijn hier de sleutel tot succes!

🏅 Word de Virtuele Biatlonkampioen
Neem het op tegen vrienden, familie en andere enthousiaste deelnemers om te zien wie de titel van Virtuele Biatlonkampioen kan claimen. Verleg je grenzen, werk aan je conditie en verbeter je schietvaardigheden om de top te bereiken.

📅 Datum en Tijd
Afspraak op zondag 1 oktober – tijdens onze opendeurdag – in ons park! Schrijf je in via https://forms.gle/pC3a3CbcFnSTxfbf8 en ontdek de opwinding van het BK Virtueel Biatlon. Of je nu een ervaren atleet bent of gewoon op zoek bent naar plezier en uitdaging, dit evenement is geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Zet het in je agenda, verzamel je vrienden en familie en kom langs voor een dag vol actie, competitie en plezier. We zien je daar!

Schrijf je nu in!